A céges telephelyen nincsenek biztonságban a szerverek

Szerverek
Szerverek

Szeretné profi cégre bízni a szerverekkel kapcsolatos teendőket? Fontosnak tartja, hogy tervezhető kiadásokkal számolhasson a területet illetően hónapról-hónapra? Ha nem elégszik meg, csak a legjobbakkal, akkor szerver üzemeltetés, valamint az azokon futó alkalmazások telepítése, konfigurálása, frissítése, monitorozása, és természetesen a támadások elleni védelem kapcsán a DoclerNet igazán jó döntésnek bizonyul.

A szakértők úgy vélik, hogy a céges telephelyen a szerverek nincsenek biztonságban, ezért a szerverrel kapcsolatos feladatok érdemes profi üzemeltetőkre bízni. Mivel a szerverüzemeltetés esetében nincsen szükség saját szervermegvásárlására, így az informatikai infrastruktúra kiépítésének költségein jelentős összegeket spórolhat meg.

A folyamatos ellenőrzés, monitorozás é

s karbantartás lehetővé teszi, hogy Önnek semmilyen teendője ne legyen a szerverekkel kapcsolatban, az esetleges alkatrészcserét, vagy hibaelhárítást pedig a választott csomagajánlat keretein belül a cég szakemberei végzik el Ön helyett. A havidíjak mind a csereszerver biztosítását, mind a hibaelhárítást magukban foglalják.

A Doclernet Hosting egyébként a hagyományos alkalmazások mellett olyan lehetőségekkel is áll az ügyfelek rendelkezésére, mint a VPS hosting, a Windows VPS, vagy éppen a Linux VPS. Az emelt szintű monitorozásnak köszönhetően a szerver funkciók leállásáról Ön minden esetben értesítést kap, sőt, a telefonos értesítésre is lehetőség van. A megbízható, 24 órás ügyfélszolgálat, a tapasztalattal és nagy gyakorlattal rendelkező szakemberek, valamint a cég által képviselt filozófia, miszerint csak a maximalizmusra törekvés hozhatja meg a várt sikereket, garanciát jelentenek a kapott minőségre.