Hajbeültetés hitelre

A Sikos Hajbeültetés Klinikán a hajbeültetési beavatkozások árainak kifizetéséhez hitel is igényelhető. A személyi kölcsönnel teljes mértékben kiegyenlítheti számláját. A hitel igényléséhez nincs szükség kezesre vagy ingatlan fedezetre. A hitel igénylése és a hitel bírálat történhet online is. A hitel futamideje rugalmas is lehet. A hitelek feltételeiről tájékozódjon a hitelező pénzintézet weboldalán.

A Klinikán minden páciensnek lehetősége van egészségpénztári számlájáról fizetni a beavatkozás költségeit. 12 egészségpénztárral van szerződése a magánklinikának, de igény esetén bármelyik pénztárral kötnek szerződést, ha a páciens érdeke megkívánja.

A Sikos Klinikán végzett hajbeültetés sikeres és eredményes. Ennek oka, hogy a beavatkozásokat több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakorvos végzi a legmodernebb műtéti környezetben, professzionális mikrosebészeti eszközökkel. A hajbeültetési módszerek alkalmazásainak feltételeit és eredményeit megtekintheti a Sikos Hajbeültetés Klinika weboldalán.